Skapa en naturlig livsstil!Jag har med åren blivit mer medveten om vad de produkter och livsmedel som jag köper verkligen innehåller, hur bekämpningsmedel, livsmedelstillsatser och andra kemikalier påverkar vår hälsa negativt, och jag väljer så mycket ekologiskt och naturligt som jag kan, både för min och familjens hälsa, men även för miljöns skull.


Vill du också skapa en naturlig och giftfri livsstil för dig och din familj, med hjälp av effektiva och prisvärda eteriska oljor som är användbara på oändligt många sätt i vardagen.

Vill du få tillgång till naturliga och giftfria tvätt- & städprodukter, hygien- & hudvårdsprodukter och naturliga biotillgängliga kosttillskott av högsta kvaliet, då har du kommit rätt.Vad är eteriska oljor?


Eteriska oljor utvinns från olika växtdelar som t.ex rötter, bark, blad, frön, blommor och frukter. Och från vissa växter kan man utvinna olika eteriska oljor från olika växtdelar, som t.ex Apelsin där man utvinner eterisk olja från både blad, blommor och skalet från frukten, med olika egenskaper.


Man utvinner en eterisk olja t.ex genom skonsam destillering eller kallpressning för att få fram en eterisk olja av absolut högsta kvalitet. Den eteriska oljan ger växten dess doft och olika egenskaper för att t.ex skydda växten mot angrepp, och de här fantastiska och mångsidiga egenskaper kan vi ta del av när vi använder de eteriska oljorna, både för vårt fysiska och känslomässiga välmående.Hur använder man dem?


Jag använder Eteriska ojor till det mesta och använder flera oljor flera gånger per dag till en mängd olika saker.
Jag använder dem t.ex för att hantera och balansera olika vardagsbesvär som hänger ihop med t.ex matsmältning, sömn, stress, immunförsvar, luftvägsbesvär, energi, humör, hudbesvär, huvudvärk eller annan smärtproblematik osv.

Jag använder dem även i matlagning och bakning och jag gör egna städprodukter, sköljmedel, hudvårdsprodukter mm, det finns hur många användningsområden som helst. Vissa oljor andas jag in, andra tar jag i ett glas vatten eller smörjer på huden, beroende på vilken effekt jag vill uppnå. En favorit är att använda eteriska oljor i en s.k. Diffuser (se bilden till vänster).Intressanta fakta


Eteriska oljor anses vara föreningar, för att, i rumstemperatur omvandlas de snabbt från fast eller flytande form till gas (flyktig). Och än så länge har över 3000 flyktiga aromatiska föreningar upptäckts i eteriska oljor


Jag vill betona att alla eteriska oljor inte framställs på samma sätt och det är få (om ens någon) som håller samma höga kvalitet som dōTERRA's eteriska oljor. Det är tyvärr vanligt med fusk i branschen och majoriteten av de oljor som säljs är manipulerade, men dōTERRA's eteriska oljor är garanterat 100% rena och säkra, de är de mest testade, mest säkra som finns på marknaden. dōTERRA är världsledande och störst på marknaden trots att det bara funnit sedan 2008, men många läkare, sjuksköterskor, terapeuter och personer i Wellness-branschen väljer att arbeta med dōTERRA's produkter pga den fantastiska kvaliten.


Vill du skapa förändring?


Vill du behålla eller optimera din nuvarande hälsa, både fysiskt och mentalt. Vill du skapa en naturligare livsstil, minska den kemiska belastningen för dig och din familj, då kan jag hjälpa dig komma igång.

 

Jag håller regelbundet föreläsningar och Webinar om hur man kan skapa en naturlig och hälsosam livsstil, och jag erbjuder vidareutbildningar i olika teman. Vill du få information om kommande webinar och förläsningar eller hur du kan boka en egen förläsning, är du välkommen att kontakta mig här.Om du tycker det här verkar intressant och vill få mer information fyller du i kontaktformuläret här nedan, så kontaktar jag dig så snart jag kan./Patricia