Vem är jag?


Jag heter Patricia Ahlin och bor i det lilla samhället Kungsör. Jag är sambo, mamma och farmor till 5 underbara barnbarn. Jag är egen företagare, brinner för en naturlig livsstil och är passionerat förtjust i mina eteriska oljor.
Jag tycker om att umgås med familj och vänner, jag älskar att vara i vår husvagn som står i skogen vid en liten sjö, resa, läsa, sola & bada och bara vara, och jag gillar att ta en tur på min motorcykel, 


Jag driver mitt företag Harmonikällar'n som jag startade 2012, och är utbildad Kostrådgivare, Healer, Regressionsterapeut, Livscoach, Tarotvägledare, AromaTouch terapeut, Zyto-konsult och Essential oil specialist. Jag älskar att hjälpa andra att utvecklas och må bättre till både kropp och själ, och det är så himla kul att lära andra skapa en naturlig livsstil med fantastiska naturliga produkter och eteriska oljor. Jag älskar mitt jobb som egen företagare och friheten att kunna arbeta var jag vill, när jag vill. I skrivande stund sitter jag på Gran Canaria och uppdaterar min hemsidan, en annan gång sitter jag hemma på kontoret eller på bryggan vid husvagnen. Jag älskar de fantastiska möjligheter som finns inom dōTERRA, som gör att jag kan arbeta var jag vill, när jag vill, och hjälpa andra att göra detsamma. Hur det började


2018 kom de eteriska oljorna in i mitt liv, då jag börjat intressera mig för örtmedicin och ville komplettera med någon typ av Aromaterapibehandling i mitt företag. Jag kände till dōTERRA sedan tidigare och kontaktade en vän som arbetade med deras produkter. Jag blev s.k. medlemskund och beställde ett kit med 10 olika eteriska oljor (kallat Husapoteket) och jag anmälde mig till den AromaTouch Technique-utbildning som dōTERRA erbjuder.


Jag kunde absolut ingenting om eteriska oljor men började använda oljorna på mig och min familj, jag läste på och provade mig fram och insåg tidigt hur otroligt effektiva och dryga de är. Idag kan jag inte tänka mig en dag utan mina eteriska oljor, jag använder dem dagligen på många olika sätt.

Idag arbetar jag som återförsäljare, utbildare och mentor för dōTERRA och jag älskar att hjälpa andra människor att upptäcka de eteriska oljornas fantastiska egenskaper, visa hur man kan använda dem för att må bättre på alla plan, och att lära ut hur man kan skapa en naturlig och giftfri livsstil för sig och sin familj, men även hur man kan arbeta med dōTERRA och skapa en bra inkomst, oavsett om man bara vill finansiera sina egna inköp, skapa en liten extrainkomst eller ersätta sin nuvarande inkomst.


Det är lätt att prata om det man älskar och idag är de eteriska oljorna en stor del av mitt liv och mitt företag.

Jag har gått dōTERRAs utbildning till Certifierad Essential oil specialist och Business building mentor. Jag älskar att utvecklas och utbilda mig, och deltar hela tiden i olika utbildningsprogram för att lära mig ännu mer.


Idag använder jag eteriska oljor till det mesta i hemmet, för mitt och familjens välmående & hälsa, i mitt företag vid olika typer av behandlingar och på vänner och deras husdjur, det har helt enkelt blivit min livsstil.


Jag tycker det är jättekul att lära ut till andra, och håller regelbundet olika webinar, workshops, föreläsningar för små och stora grupper, både i min egen lokal och på olika platser i landet.


Det var lite kort om mig och min passion för dōTERRAs produkter. Hoppas det skapat en nyfikenhet att få veta mer om dōTERRAs produkter och kanske även deras business-möjligheter.
Välkommen till min naturliga värld!
/Patricia