Samarbeta med mig!Jag började använda dōTERRA's produkter i december 2018, och tanken var att enbart använda produkterna i mitt företag för att erbjuda AromTouch-behandlingar till mina kunder. Men jag insåg tidigt hur fantastiska de här produkterna är, vilka otroliga terapeutiska egenskaper de har, och jag såg också hur bra mina kunder mådde efter behandlingarna.

Intresset från släkt, vänner och kunder växte och fler ville få tillgång till produkterna, vilket gjorde att jag började sälja enstaka produkter och finansierade på så sätt en del av mitt egna användande.


Men det fortsatte växa och andra ville bli s.k. medlemskunder och jag började bygga en dōTERRA-business som bara växer och växer.

Det är fantastiskt roligt och givande att kunna hjälpa andra att hitta lösningar på sina besvär och att skapa en naturlig livsstil, och kunna jobba när och var jag vill och göra det jag älskar, nämligen att hjälpa andra må bra på alla plan, både fysiskt, mentalt och ekonomiskt.

Är du intresserad av naturprodukter och en naturlig livsstil, drömmer du om att skapa en extra inkomst, kanske ett eget företag på den nivå som passar dig, som inte kräver någon större investering, där du ingår i ett nätverk, får tillgång till fantastiska produkter, får stöd och utbildning i att utveckla dig själv och din verksamhet, kunna arbeta hemifrån eller var du än befinner dig, under eget ansvar och frihet, då kan jag hjälpa dig att komma igång, och det krävs inga förskunskaper, jag kunde absolut ingenting om Eteriska oljor när jag själv började.


Eller du kanske redan har ett företag i t.ex hälso-/wellness branschen och vill komplettera med eteriska oljor, naturliga kroppsvårdsprodukter och kosttillskott av högsta kvalitet i din verksamhet, det var så jag själv började, då hjälper jag dig att komma igång på det sätt som passar dig och din verksamhet.


Jag erbjuder mentorskap och utbildning, webinar och Facebook-grupper. Du väljer själv om du "bara" vill finansiera dina egna inköp och/eller skapa en liten eller stor inkomst.


Jag har gått dōTERRAs Business-utbildning, jag erbjuder mentorskap, inspiration och utbildning till dig som känner att det här låter intressant

Vill du veta mer, fyll i kontaktformuläret så kontakt jag dig så snart jag kan./Patricia                                                                   Kontakta mig